Evenimente speciale

Spa Team Building
O altfel de întalnire cu colegii, pentru relaxare, socializare şi rasfăţ în stil spa. Pachetul cuprinde un masaj anti-stres al capului, cefei şi umerilor sau un masaj terapeutic al spatelui, plus un mini-masaj al spatelui cu pietre calde.
Durată efectivă terapii: 30 min
Preț fără abonament: 90 lei
Preț cu abonament: 63 lei

Harmony Spa Party
Momente speciale alături de cei dragi, în deplină armonie…Minitratament facial de hidratare sau masaj de relaxare segmentat.
Durată efectivă terapii: 30 min
Preț fără abonament: 85 lei
Preț cu abonament: 60 lei

Fruits & Honey Delights Party
Savoarea fructelor si virtutiile curative ale mierii in delicioase terapii spa anti-aging. Pachetul conţine exfolierea mâinilor şi picioarelor cu scrub de cocos şi împachetarea mâinilor şi picioarelor cu miere şi portocale.
Durată efectivă: 45 min
Preț fără abonament: 85 lei
Preț cu abonament: 60 lei

Hawaiian Sparty
Un imaginar party de vacanţă, pe plajele însorite ale Pacificului. Pachetul cuprinde un masaj tradiţional hawaiian de relaxare sau exfoliere şi împachetare cu papaya şi ananas.
Durată efectivă: 60 min
Preț fără abonament: 180 lei
Preț cu abonament: 126 lei

Wine & Wellness Party
Rafinament şi delectare cu un buchet de vin nobil. Împachetare cu struguri roşii, masaj de relaxare segmentar şi o cupă cu vin spumant.
Durată efectivă: 60 min
Preț fără abonament: 180 lei
Preț cu abonament: 126 lei

Flower’s Power Party
Universul feminine într-o simfonie de terapii spa cu esenţe de flori…Exfoliere cu scrub de rozmarin şi salvie, masaj de relaxare cu ulei de lavandă şi geranium şi masajul feţei cu ulei aromatic din flori orientale.
Durată efectivă: 60 min
Preț fără abonament: 190 lei
Preț cu abonament: 133 lei

Princess Spa Party
Răsfăţ regal pentru viitoarea mireasa şi prietenele ei… Pachetul cuprinde o exfoliere corporală cu scrub organic din fructe sau un mini-tratament facial aromatic, plus un masaj de relaxare cu ulei aromatic de portocale.
Durată efectivă: 60 min
Preț fără abonament: 199 lei
Preț cu abonament: 140 lei

* Prețurile includ accesul la Tepidarium, Zona de Relaxare cât și la Dușuri și Vestiare precum și prosoapele de baie, papucii de unică folosință sau halatul.
** În Zona de Relaxare ceaiurile, apa și fructele sunt gratuite.