Zona Cardio

Tread Mill (banda de alergare) 97TEZ, 8 aparate
Banda de alergare cu LCD încorporat, este dotată cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați, un sistem de absorbție a șocului distribuit pe toată suprafața de alergare – este modul ideal de a-ți îmbunătăți aparatul cardio-respirator și de a arde calorii.

Cross Trainer (eliptic) CLSXH, 2 aparate
Eliptic cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și avansați. Îmbunătățește aparatul cardio-respirator și ajută la arderea caloriilor.

Recumbent Bike (bicicleta staţionară cu spătar) , 2 aparate
Bicicleta cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați – este o varianta mai comodă a bicicletei clasice. Solicită de asemenea aparatul cardio respirator stimulând arderea caloriilor.

Upright bike (bicicleta staţionară clasică), 1 aparat
Bicicleta staționară clasică are diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați, ajută de asemenea la slăbit și îmbunătățește aparatul cardio-respirator.

Stairclimber (stepper), 1 aparat
Stepper staționar cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați – îmbunătățește aparatul cardio-respirator și arde caloriile în exces.