Abonamente Personal Trainer

Perfecționare exerciții sub îndrumarea antrenorului personal. Pachetul include monitorizarea progreselor, a greutății corporale precum și prescrierea unui regim alimentar individual. Pachetul personalizat de Fitness are avantajul unei aprofoundări a tehnicilor și exercițiilor fizice pentru persoanele care doresc atingerea unor performanțe în acest domeniu. Abonamentul trebuie folosit în maxim 3 luni de la cumparare.

 Durata efectivă: 12 ore
Preț membri: 200 euro / persoană
Preț nemembri: 230 euro / persoană
  • Durata efectivă: 60 min
Preț membri: 20 euro / persoană
Preț nemembri: 23 euro / persoană
Cristian Matei – Antrenor personal
In calitate de antrenor personal propune clientilor o gama variata de servicii care satisfac cele mai diverse cerinte in domeniul fitnessului. Fie ca esti o persoana supra ponderala ,ori esti o proaspata mamica, sau doar doresti sa-ti inbunatatesti conditia fizica, el te poate ajuta sa-ti atinge obiectivele!Fost sportiv de performanta, Kaic-Canoe, a facut parte din Lotul National de Juniori (CNOPJ) intre ani 2005-2009. Sub indrumarea domnului Ivan Patzaichin (Antrenor Emerit) si a doamnei Bodocan Elena a practicat kaiac-Canoe in cadrul clubului C.S. Dinamo Bucuresti a reusit sa aiba o evolutie frumoasa si remarcabila devenind triplu vicecampion municipal, dublu camion municipal si ulterior, multiplu campion national.

Certificari:
  • Absolvent al Liceului “Mihail Kogalniceanu” Snagov, profilul Educatie Fizica si Sport specializarea Instructor Sportiv.
  • Curs Instructor de Fitness- Culturism in cadrul Federatiei Romane de Culturism si Fitness
  • Cursant Scoala Nationala de Antrenori in cadrul Centrului National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor, specializarea Culturism- Fitness
Viziune:

“Punctele cheie in atingerea obiectivelor propuse sunt ambitia si perseverenta. Trebuie doar sa iti doresti sa te simti bine in propriul tau corp. Prin urmare pot deveni ghidul tau catre ceea ce iti doresti sa devii!”

Roman Andrei – Antrenor personal
Ca fost sportiv de performanta, isi propune sa implementeze clientilor un stil de viata sanatos si o dezvoltare motrica armonioasa tinand cont nu in ultimul rand de starea initiala a sanatatii fiecaruia, si imbunatatirea acesteia, daca este cazul.Fost component al Lotului National Juniori de Rubgy si al echipei de rugby Dinamo Bucuresti – Seniori. Multiplu campion national la rugby si vicecampion national.

Formare profesionala:
  • Absolvent al Colegiului National ”Aurel Vlaicu”, profil sportiv, cu atestat de instructor sportiv
  • Absolvent al Universitatii “Vasile Alecsandri”, licentiat in Educatie Fizica si Sport
  • Masterand in cadrul Universitatii “Vasile Alecsandri”, specializare “Fitness si Culturism”
Viziune:

“Disciplina,rigurozitatea si perseverenta sunt calitati ce ma recomanda pentru a obtine rezultate vizibile in cel mai scurt timp alaturi de clientii mei.”

Experienta profesionala:

Mai 2011 – prezent: Instructor Fitness, Orhideea Spa, Bucuresti

Stoian Alexandra – Antrenor personal
Fostă jucatoare de handbal a intrat în lumea fitnessului după ce a urmat şcoala de aerobic şi fitness “Scandinavia Fitness”, apoi şi-a dezvoltat experienţa in centre de specialitate din Constanţa precum Mega Gim, Total Fitness şi San Gym Brik.”Pe lânga pasiunea pentru aerobic îmi propun ca alături de clienţii mei să am cele mai bune rezultate creând un program de antrenament personalizat pentru fiecare şi implementând un stil de viaţa sănătos bazat pe alimentaţie sănătoasă şi diversificată şi nu în ultimul rând odihna corespunzătoare.”