Sala Fitness

Zona cardio

Zona cardio este destinată iubitorilor de efort cardio individual, cu benzi de alergare, biciclete și eliptice. Această zonă se adresează celor care doresc să își mențină un aparat cardio-respirator sănătos și rezistent la eforturi îndelungate, dar și celor care sunt interesați de un program de slăbit.

Zona forță

Această zonă este destinată tuturor clienților care vor să introducă în programul de fitness și exercițiile cu greutăți pe scripeți concepute să ușureze mișcarea fără a afecta rezultatul: tonifierea musculară segmentară. În aceasta zonă puteți alcătui un program de exerciții adecvat nivelului dumneavoastră, singuri sau cu ajutorul antrenorului.

Zona recuperare / kinetoterapie

Arie destinată recuperării fizice după accidente dar și pentru programe speciale de prevenire a unor poziții vicioase: cifoză, scolioză, lordoză. Aceste programe se desfășoară sub supravegherea kinetoterapeutului.

Zona greutaţi libere

Aceasta zonă se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și dezvolte masa musculară. Antrenamentul cu greutățile libere presupune un grad mai mare de dificultate decât cel cu greutăți pe scripeți, de aceea va recomandam ca exercițiile efectuate în aceasta zonă să se facă numai sub supravegherea antrenorului.

Zona spinning

Spinning-ul este un efort cardio pe biciclete speciale, efectuat în grup, pe muzica ritmată, antrenamentul fiind condus de un antrenor de spinning. Este un antrenament care poate fi adaptat oricărui nivel de pregătire fizică, fiind adecvat atât pentru începători cât și pentru avansați. Este recomandat pentru obținerea unei rezistente cardio-respiratorie optime, dar și pentru cei care vor sa slăbească.

Aerobic

Clasele de aerobic te pot ajuta să pierzi din greutate, să suporţi mai bine stresul și să-ţi întărești sistemul imunitar într-un mod dansant și ritmic. Din cap până în picioare, aerobicul îţi îmbunătăţește toate funcţiile corpului, devii mai rezistent, mai sănătos și cu o coordonare îmbunătăţită. Aerobicul dezvolta foarte bine rezistenţa cardio-respiratorie.

Abonamente Personal Trainer

Perfecționare exerciții sub îndrumarea antrenorului personal. Pachetul include monitorizarea progreselor, a greutății corporale precum și prescrierea unui regim alimentar individual. Pachetul personalizat de Fitness are avantajul unei aprofoundări a tehnicilor și exercițiilor fizice pentru persoanele care doresc atingerea unor performanțe în acest domeniu.