Piscină adulţi in București

Piscina este acoperită și se află în interiorul SPA-ului, sub forma unui dreptunghi, are o lungime de 20 m, lățimea de 7 m și adâncimea constantă de 1,52 m. Temperatura apei piscinei este de 30°C iarna și 28°C vara (± 2°C). Apa are un PH cu norme cuprinse între 7,2 – 8,2 iar concentrația clorului rezidual liber este de 0,5 mg.
Accesul copiilor sub 12 ani, nesupravegheați este strict interzis. Totodată, este interzis accesul persoanelor cu afecțiuni dermatologice, viroze respiratorii sau a persoanelor care au consumat alcool.
Vă recomandăm ca înainte de intrarea și ieșirea din piscină să folosiți dușurile aflate în vecinătatea bazinului.

Piscină copii București

Situată tot în incinta centrului SPA, piscina pentru copii are forma pătrată cu latura de 2,70 m și adâncimea constantă de 0,65 m. Temperatura apei din piscina copiilor este de 30°C iarna și 28°C vara (± 2°C).
Este strict interzis accesul copiilor nesupravegheați de un adult, precum și accesul persoanelor care suferă de afecțiuni dermatologice sau cu viroze respiratorii.

Baie cu apă şi aer
Trouble Water sau “Baia cu Apă și Aer” se află lipită de piscina mare, este realizată din mozaic și are o capacitate de până la 8 persoane adulte, baie în care se pompează apă și aer creând o senzație plăcută. Are formă inelară, cu diametrul de 2,65 m și o adâncime de 0,85 m. Temperatura apei este de 36° – 38° C.
Accesul copiilor sub 12 ani, nesupravegheați este strict interzis. Totodată, este interzis accesul persoanelor cu afecțiuni dermatologice sau a persoanelor care au consumat alcool.
Vă recomandăm ca înainte de intrarea și ieșirea din jacuzii să folosiți dușurile aflate în vecinătatea bazinului.

Aquagym
Gimnastica în apă – Aquagym, este una din cele mai placute şi uşoare modalităţi de a te întreţine, de a face mişcare şi de a te distra în acelaşi timp. Antrenamentele efectuate în apă, spre deosebire de cele practicate în sălile de fitness sau cele în aer liber, nu sunt deloc agresive, impactul asupra coloanei vertebrale şi asupra articulaţiilor fiind cu mult redus. Apa, în funcţie de adâncimea piscinei, diminuează cu până la 90% greutatea corpului, având şi o rezistentă de 12 ori mai mare decât cea a aerului. Astfel, toate exerciţiile aqua presupun mişcări lente şi blânde, tensiunea asupra articulaţiilor fiind redusă, iar rezistenţa naturală a apei creşte eficienţa antrenamentului prin antrenarea tuturor muşchilor.

Spre deosebire de gimnastica aerobică sau fitnessul, gimnastica în apă poate fi practicată de toate persoanele, indiferent de condiţia fizică sau de vârstă. Pentru persoanele care au anumite probleme de sănătate, gimnastica în apă este folosită în scop hidroterapeutic. Poate preveni sau trata afecţiuni precum:
afecţiuni degenerative ale coloanei vertebrale (spondiloza);
tulburări de statică ale coloanei vertebrale (scolioze, cifoze);
afecţiuni degenerative ale articulaţiilor (artroze);
tulburări de circulaţie periferică (insuficienţe venoase şi arteriale);
osteoporoza şi osteopenia (se poate reface densitatea osoasă);
tulburări de somn;
tulburări psihice uşoare, monitorizate şi controlate medicamentos (depresii, tulburări afective).
Ştiaţi că:
Studiile de specialitate confirmă faptul că o jumătate de oră de aquagym este echivalentă cu o oră şi 30 de minute de gimnastică în sală?
În funcţie de adâncimea piscinei şi a complexităţii exerciţiilor aqua, se pot arde într-o şedinţă de aquagym până la 800 de calorii?
Aquagym-ul este cea mai potrivită activitate fizică pentru femei în timpul sarcinii? Efortul fizic depus este minim, iar gimnastica în apă îmbunătăţeşte circulaţia sângelul şi oxigenarea ţesuturilor, necesare atât mamei, cât şi bebeluşului.

Beneficii:
Antrenamentele în apă, aquagym, dacă sunt practicate cu regularitate, prezintă rezultate benefice asupra sănătăţii:
îmbunătăţesc activitatea sistemul cardiovascular şi respirator
întăresc articulaţiile
reduc ţesutul adipos
creşte rezistenţa şi elasticitatea musculară
îmbunătăţesc dispoziţia psihică şi calitatea somnului.

Program: marti si joi de la 08.30 dimineata cu Andrei Ionut
Vezi orarul tuturor claselor de aerobic

Preț nemembri: 60 euro/luna (12 sedinte) sau 7 euro/sedinta
Preț membri: 35 euro/luna (12 sedinte) sau 5 euro/sedinta