Tipuri de Apartamente

Apartamentele de tip Business au un dormitor cu pat matrimonial, living, bucatarie open space complet utilata, baie cu cada si terasa. Suprafata totala a apartamentului este de 93 mp.

Apartamentele de tip Large au doua dormitoare cu pat matrimonial, living, bucatarie open space complet utilata, doua bai, din care una cu cada si alta cu cabina de dus si terasa. Suprafata totala a apartamentului este de 140 mp.

Apartamentele de tip Penthouse sunt localizate la etajul 11 si au doua dormitoare mari cu pat matrimonial, living XL, bucatarie complet utilata, doua bai, din care una cu cada si alta cu cabina de dus si terasa cu o suprafata de 80 mp. Suprafata totala a apartamentului este de 316 mp.

Apartamentele de tip Suita  au un dormitor cu pat matrimonial, living, si baie cu cada. Suprafata totala a apartamentului este de 70 mp. Aceste apartamente nu au balcoane.

Apartamentele de tip Standard sunt localizate la etajul 1 si au doua dormitoare cu pat matrimonial, living, bucatarie open space complet utilata, doua bai, din care una cu cada si alta cu cabina de dus. Suprafata totala a apartamentului este de 140 mp. Aceste apartamente nu au balcoane.