Prezentare

Servicii Hotel

SPA- cel mai mare Spa din Bucuresti

Orhideea Health & Spa este cel mai mare centru spa din Bucuresti, cu o suprafata construita de peste 3000 mp. Oaspetii apartamentelor pot beneficia se serviciile si facilitatile centrului spa fie la un cost suplimentar, fie in tariful apartamentului rezervat. De asemenea, oaspetii Orhideea Residence & Spa beneficiaza si de 10% discount la orice terapie din meniul Orhideea Spa. Pentru a beneficia de o terapie este necasar sa faceti o programare in prealabil. Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.orhideeaspa.ro sau contactati Receptia Orhideea Residence & Spa.

Tranferuri, Tururi oras si imprejurimi, Limuzina

Va putem pune la dispozitie transferuri catre si de la aeroport, varinate de deplasare in oras, excursii de o zi cu ghid vorbitor de limba engleza in Brasov si Bran pentru vizitarea principalelor obiective turistice din acele zone (Catelul Peles, Castelul Bran, Biserica Neagra, Castelul Cantacuzino, cetatea Rasnov), precum si tururi in Bucuresti cu ghid vorbitor de limba engleza. Pentru a vizita Bucurestiul si imprejurimile acestuia intr-un cadru privat, va putem pune la dispozitie serviul de inchiriere limuzina.

Va rugam sa contactati Receptia si colegii nostri va vor prezenta detaliile, optiunile disponibile si tarifele aferente.

Parcare

Orhideea Residence & Spa dispune de o parcare exterioara securizata de 100 de locuri. Accesul in parcare se face pe baza de inregistrare video. Acest serviciu presupune un tarif suplimentar de 2 lei / ora (~0.50 euro) si se plateste de fiecare data cand se paraseste parcarea la punctul de acces. Primele 3 ore sunt gratuite la fiecare intrare in parcare. Plata poate fi facuta in numerar, in moneda locala, sau prin card de credit.

Acces Internet

Va punem la dispozitie gratuit Internet wireless & LAN de mare viteza in toate ariile centrului.

100 de Canale TV cu acoperire internationala

Stim cat de important este sa fi informat si la curent cu toate noutatile. Iti punem la dispozitie 100 de canale locale si internationale din toate domeniile. Consultati grila de programe si alegeti-l pe cel dorit!

Camera pentru bagaje

Daca va mai ramane timp pentru vizitarea orasului dupa efectuarea check out-ului, va puteti lasa in deplina siguranta bagajele la noi. O camera special destinata pastrarii acestora va este pusa la dispozitie in mod gratuit. Va rugam sa solicitati acest serviciu la Receptie.

Patut pentru copii

Copilul dumnevaostra are nevoie de un somn linistit si odihnitor. Pentru copii pana in varsta de 3 ani oferim patuturi gratuit.

Early Check in

Avionul dumnevaostra aterizeaza foarte devreme? Puteti sa efectuati formalitatile de check in inaintea orei 14.00 prin servicul de early check in. Acest serviciu este disponibil contra cost incepand cu 07.30 am si in functie de disponibilitatea din acea zi. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati Receptia Orhideea Residence & Spa.

Late Check out

V-ar avantaja un check out dupa ora 12.00? Va punem la dispozitie serviciul de late check out care va ofera posibilitatea de extindere a orei pentru check out pana la 18.00 pm. Acest serviciu este disponibil contra cost si in functie de disponibilitatea din acea zi. Pentru mai multe detalii va rugam sa va adresati Receptiei Orhideea Residence & Spa.