Facilitati

SPA- cel mai mare Spa din Bucuresti

Orhideea Health & Spa este cel mai mare centru spa din Bucuresti, cu peste 3000 mp construiti. Oaspetii apartamentelor Orhideea Residence & Spa pot beneficia se serviciile si facilitatile centrului spa fie la un cost suplimentar, fie in tariful camerei rezervate. De asemenea, oaspetii Orhideea Residence & Spa beneficiaza si de 10% discount la orice terapie din meniul Orhideea Health & Spa. Pentru a beneficia de o terapie este necasar sa faceti o programare in prealabil. Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.orhideeaspa.ro sau contactati Receptia Orhideea Residence & Spa.

Piscina

Piscina este acoperită și se află în interiorul SPA-ului, sub forma unui dreptunghi, are o lungime de 19 m, lățimea de 7 m și adâncimea constantă de 1,52 m. Temperatura apei piscinei este de 30°C iarna și 28°C vara (± 2°C).
Accesul copiilor sub 12 ani, nesupravegheați de catre un adult, este strict interzis. Totodată, este interzis accesul persoanelor cu afecțiuni dermatologice, viroze respiratorii sau a persoanelor care au consumat alcool.
Vă recomandăm ca înainte de intrarea și ieșirea din piscină să folosiți dușurile aflate în vecinătatea bazinului.

Saritul in bazin este strict interzis.

Jacuzzi sau “Baia cu Apa si Aer”

Trouble Water sau “Baia cu Apă și Aer” se află lipită de piscina mare, este realizată din mozaic și are o capacitate de până la 8 persoane adulte, baie în care se pompează apă și aer creând o senzație plăcută. Temperatura apei este de 36° – 38° C.
Accesul copiilor sub 12 ani, nesupravegheați, este strict interzis. Totodată, este interzis accesul persoanelor cu afecțiuni dermatologice sau a persoanelor care au consumat alcool.
Vă recomandăm ca înainte de intrarea și ieșirea din jacuzii să folosiți dușurile aflate în vecinătatea bazinului.

Ice & Fire

Vă propunem experienţa de neuitat a unei terapii extrem de benefică pentru organism. Focul şi gheaţa, o combinaţie treptată de temperaturi.

Sauna finlandeza – este o saună realizată într-o incintă de lemn, încalzită electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscată sau finlandeză are o umiditate de aproximativ 10% şi o temperatură de 85° – 90°C, efectul fiind simţit după primele 5 minute de utilizare printr-o transpiraţie puternică.

Sauna cu infrarosii – Este o saună într-o incintă de lemn, încalzită electric. Sauna cu infraroşii are avantajul unei umidităţi scăzute şi a unei temperaturi nu foarte ridicate (aproximativ 55°C).
Oferă posibilitatea de a sta în şezut pentru maxim 5 persoane.
Este recomandată persoanelor cu afecţiuni reumatice.

Dus scotian– Constă dintr-o găleată de lemn care este suspendată în zona duşurilor (hamam) şi de care este fixat un lanţ. Găleata este umplută cu apă rece de aproximativ 18° C.
Este preferat ca la ieşirea din hamam sau din saună să vă turnaţi o găleată de apă rece pe corp.

Hamam – Baia Turcească, în denumirea originală Hamam, este o baie cu aburi cu o temperatură de maxim 40° C. Baia este compusă dintr-o zonă netedă de mozaic încălzit, de aproximativ 4 mp, pe care se realizează terapia şi o zonă de aşteptare formată din bănci de mozaic încălzit. În baia turcească se mai află trei fântâni săpate în piatră, cu apă rece şi caldă.

Bai Kneipp – Cunoscută sub această denumire după pastorul german Sebastian Kneipp (1821-1879), care a inventat-o, terapia cu apă rece şi caldă conduce spre o mai bună circulaţie a sângelui în organism.
Baia Kneipp constă dintr-o bancă din mozaic încalzită, la baza căreia se află două cădiţe, una cu apă rece (aprox 17°C) şi alta cu apă caldă (aprox 40°C).