Cazare Bucharesti

Orhideea Residence & Spa este, probabil, cel mai spațios aparthotel din București, având 80 de apartamente cu unul sau două dormitoare și living, cu suprafețe individuale ale apartamentelor între 93 mp și 316 mp. Apartamentele sunt in regim Bed & Breakfast.

Facilităţi

Apartamentele sunt mobilate modern, dispun de TV, internet wireless gratuit, bucătărie complet utilata, frigider, masă de lucru, telefon și  uscătoare de păr. Toate apartamentele au balcoane si aer conditionat.

Complexul Orhideea Residence & Spa dispune, de asemenea, de sala de evenimente si spatii pentru birouri. Oferim gratuit clientilor nostri aflati in scop de afaceri in Bucuresti un business corner si o sala de intaniri, pe baza unei programari prealabile.

Mic dejun

Micul dejun este servit la etajul 11, într-un spațiu ce oferă o priveliște panoramica asupra Bucuresti-ului.

Parcare

Aparthotelul deține o parcare proprie de 100 locuri situate atât în exteriorul hotelului, cât și în parcarea subterană, unde se afla si o spalatorie auto.

Transport public

Orhideea Residence & Spa este situat în apropierea liniei de autobuz 123 (2 min), a stației de metrou Grozăvești (5 min) si a Garii de Nord (8 min), in imediata vecinatate a supermarketului Carrefour Orhideea. Distanta pana la aeroport este de aproximativ 17 km.